Τον περασμένο Αύγουστο, στο τέλος των παιδικών εκδηλώσεων, η απαγγελία του ποιήματος "Αν.." από ομάδα παιδιών στην πλατεία του χωριού μας ήταν μια  μοναδική στιγμή  για όλους. Τους γονείς σας, τη γιαγιά και τον παππού , τους συγγενείς  και όλους τους Παχτουριώτες που ήλθαν για να σας καμαρώσουν.  Ήταν πολύ ωραία και η απαγγελία ποιημάτων στο ηρώο των πεσόντων από δύο μικρά παιδιά του χωριού μας. Εμείς στο Δ.Σ. , είμαστε υπερήφανοι και χαρούμενοι για την παρουσία σας και ελπίζουμε και αυτό το καλοκαίρι του 2010 να είστε κοντά μας.

  Θα είναι επίσης μεγάλη χαρά μας να είμαστε μαζί με τον Πανθεσσαλικό σύλλογο Παχτουριωτών του Βόλου σε όλες τις εκδηλώσεις, διότι πολλά παιδιά που παίρνουν μέρος στα παιγνίδια κατοικούν στην όμορφη αυτή πόλη.

  Και αυτό το καλοκαίρι που θα έλθει πολύ γρήγορα,  θα είμαστε κοντά σας με πολλά παιγνίδια και ακόμη περισσότερες δραστηριότητες. Τον Αύγουστο του 2010 καινούρια πράγματα θα γίνουν και θα σας αρέσουν πολύ.

  Γι' αυτό το λόγο πρέπει  από νωρίς  να  δηλώσετε  συμμετοχή, για να μπορέσουμε να οργανώσουμε τα παιγνίδια με τον καλύτερο τρόπο.   Πριν  λοιπόν  να τελειώσει η σχολική χρονιά  δηλώστε συμμετοχή  στις παιδικές δραστηριότητες του Αυγούστου 2010. 

  Δηλώσεις συμμετοχής θα κάνετε μέσω e-mail στην ιστοσελίδα της αδελφότητας, στις πιο κάτω διευθύνσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο: office@topachtouri.gr

  Αν κάποιο παιδί έχει κάποια καινούρια ιδέα  ή γνωρίζει κάποιο ωραίο ομαδικό παιγνίδι  και θέλει να το συμπεριλάβουμε στο παιδικό πρόγραμμα της Αδελφότητας , μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας ή να στείλει μήνυμα στην ιστοσελίδα για να μας ενημερώσει σχετικά.

 Και μην ξεχνάτε ότι η σελίδα αυτή είναι δική σας και περιμένει τις εκθέσεις, τα αστεία , τις ειδήσεις  από τον τόπο κατοικίας σας και τις δικές σας απόψεις.