Αυτό είναι ένα πολύ θετικό βήμα της πολιτείας που σκοπό έχει την προστασία εσάς των νέων κυρίως από τη θανατηφόρα συνήθεια του καπνίσματος.  Το κάπνισμα είναι εθισμός και δεν έχει να προσθέσει τίποτε καλό στον οργανισμό σας, εκτός από καρκίνο, ασθένειες του αναπνευστικού και πολλά ακόμη αρνητικά στοιχεία.

Πολλοί νέοι και νέες  θεωρούν το κάπνισμα  μαγκιά, απελευθέρωση και μόδα.  Αυτό είναι τρομερό λάθος.                  Το μόνο που καταφέρνουν είναι να καταστρέφουν τους τρυφερούς τους πνεύμονες, να  έχουν πολλά προβλήματα με το δέρμα τους, με την αναπνοή τους, -σκεφθείτε να έχετε κάποιον δίπλα σας που το στόμα του μυρίζει, τα ρούχα του μυρίζουν και σας κάνει να φεύγετε μακρυά - και πολλές ακόμη βαρειές ασθένειες, όπως ο καρκίνος και η χρόνια αναπνευστική πνευμονοπάθεια(ΧΑΠ) .  Ισως να μην έχετε σκεφτεί καλά τις συνέπειες ή δεν τις γνωρίζετε.  Φροντίστε όμως  αγαπημένα μας παιδιά,  το μέλλον που ετοιμάζετε για εσάς και την μελλοντική σας οικογένεια. Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι η υπογονιμότητα είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που προκαλείται κατά μεγάλο ποσοστό από  το κάπνισμα;  Έχετε  πληροφορηθεί εσείς οι μέλλοντες γονείς  πόσο κοστίζει μια εξωσωματική γονιμοποίηση για την απόκτηση ενός παιδιού  ή μια θεραπεία  για ανεπάρκεια του αναπνευστικού συστήματος; Οι δεσποινίδες που καπνίζουν έχουν σκεφτεί ότι στα 40 τους χρόνια θα είναι γηρασμένες και θα μοιάζουν σαν 60 χρόνων;

Μην καταστρέφετε ό, τι πολυτιμότερο σας χάρισε η φύση. Τα νιάτα σας και την υγεία σας.  Μην  δίνετε  ικανοποίηση στους καπνοβιομήχανους. Αυτοί  ας  αλλάξουν  καλλιέργεια.  Έχουν πολλά χρήματα για να το κάνουν.  Εσείς έχετε μόνο μια ζωή και πρέπει να τη διαφυλλάξετε με τον καλύτερο τρόπο. Η ΖΩΗ ΣΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ  ΣΑΣ.

 Μην βάλετε ποτέ το δηλητήριο στη ζωή σας.

 

Μην καταστρέψετε το μέλλον σας.

  

Πείτε  δυνατά και με σιγουριά  ΟΧΙ στο κάπνισμα.

Είναι δική σας επιλογή  αν θα ζήσετε  σωστά και υγιεινά, ή  αν θα τρέχετε από γιατρό σε γιατρό  σκορπώντας τα πολύτιμα χρήματά σας που θα μπορούσατε να διαθέσετε για ταξίδια, διασκέδαση και καριέρα.

        Εσείς τα Παχτουριωτόπουλα κάντε το πρώτο βήμα.

Πείστε τους γονείς σας να πετάξουν το τσιγάρο. Δώστε τους την ευκαιρία να διορθώσουν λίγο το κακό που έχουν προκαλέσει στον εαυτό τους και σε εσάς.

  

      

           ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ στο δηλητήριο του καπνού.