Προσωπικά εγώ και όλο το Δ.Σ. της αδελφότητας Παχτουριωτών θέλουμε να πούμε ακόμα ένα μπράβο σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στο παιδικό πρόγραμμα , ένα μπράβο για τις πολύ όμορφες ζωγραφιές σας, για τη συμμετοχή σας στα παιγνίδια και τις προβολές ταινιών, για την απαγγελία του ποιήματος  "Αν.." στην πλατεία,  αλλά κυρίως για την άψογη συμπεριφορά σας. Είστε  θαυμάσια παιδιά και  πραγματικά  χαρήκαμε την παρουσία σας όλες αυτές τις ημέρες. 

Θέλω επίσης προσωπικά να ευχαριστήσω την Γεωργιάννα Χονδρού για το τρυφερό της γράμμα, και την Αναστασία Γαρδέλη για την όμορφη ζωγραφιά που μου χάρισε. Ευχαριστώ θερμά όλα τα παιδιά  για τα όμορφα λουλουδάκια που μου έφερναν κάθε μέρα στο σχολείο και  επίσης τον Γιάννη Καραούλη και τη Μελίνα Μάστορα για την απαγγελία των ποιημάτων στο μνημόσυνο των πεσόντων. 

Αυτές οι ημέρες που είμασταν μαζί , ήταν για εμένα οι ωραιότερες  ημέρες του καλοκαιριού. Σας ευχαριστώ για τη χαρά που μου δώσατε. 

Σας εύχομαι καλό χειμώνα, καλή πρόοδο στο σχολείο σας και να προσέχετε πολύ την υγεία σας.  Τώρα με τη νέα γρίπη να παίρνετε προφυλάξεις. Να πλένετε πολύ καλά τα χέρια σας , πολλές φορές την ημέρα και να έχετε πάντα μαζί σας τα ειδικά μαντηλάκια  με οινόπνευμα που θα βρείτε στα φαρμακεία. Κάθε φορά που πιάνετε βρώμικες λαβές, πόρτες ή  κοινόχρηστα αντικείμενα  να καθαρίζετε τα χεράκια σας. Και προσοχή, όταν βήχετε ή φτερνίζεστε να κλείνετε το στόμα σας με ένα μαντηλάκι ή με το μέσα μέρος του αγκώνα σας.  Ποτέ μα ποτέ, μην βήχετε ή φτερνίζεστε μπροστά στο πρόσωπο άλλων παιδιών ή μεγάλων ανθρώπων. Έτσι  περιορίζετε τη εξάπλωση του κρυολογήματος και φυσικά την ταλαιπωρία από πιθανή ασθένεια. Αυτά είναι οδηγίες από τους ειδικούς γιατρούς που προσπαθούν να περιορίσουν την μετάδοση της νόσου. Δεν χρειάζετε να ανησυχείτε, απλώς πάρτε τα μέτρα σας για τη δική σας καλή υγεία.

Με πολλή αγάπη, Βιβή Μπόλλη

Και τώρα λίγες ακόμα φωτογραφίες για να θυμάστε τα καλοκαιρινά.!

 

 Ώρες  δημιουργίας και χαράς.

 

Ο Βασίλης και οι μπουρμπουλίθρες του.

 

 Η Μελίνα Μάστορα και ο Γιάννης Καραούλης απαγγέλουν ποιήματα .